Menu:

Últimes novetats:

REGAL ALS PARTICIPANTS D'UNA TOVALLOLA XULA XULA
Tovallola

VÍDEO PROMOCIONAL FET PER UNS COMPANYS PENJAT AL FACEBOOK

NOU CIRCUIT TOTALMENT RENOVAT I CICLABLE AL 100%.

JA TENIU ELS TRACKS PENJATS A "RECORREGUT"

TRES TRAJECTES:

EL LLARG DE UNS 60 QUILÒMETRES I 1200 DE DESNIVELL.

EL CURT DE 42 QUILÒMETRES I 800 DE DESNIVELL.

FAMILIAR DE PASSEIG NO CRONOMETRADA AMB ADULTS

Control de temps per xip i actualització a temps real per internet.

Investidura més espectacular.

***

També al

Inscripció

Classificació a temps real:

Imatges i vídeos:

Patrocini:


---------------------
Patrocinadors Oficials


Ajuntament L'Espluga de Francolí


Ajuntament de Vimbodí i Poblet


Reial monestir de Santa Maria de Poblet


Ajuntament de Senan


Ajuntament de Fulleda


Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Links:

-Oficina de turisme Esplga.
-Ajuntament L'Espluga de Francolí
-Federació Catalana de Ciclisme
-La Ruta del Cister.
-Turisme a la Conca

Version: 5.0
(Febrer, 2015)

 

Recorregut:


Pedalada amb BTT que sortirà del monestir de Poblet per, el circuit llarg d’uns 55 quilòmetres, pujar al bosc de Poblet a descobrir els preciosos recons que hi ha a l’entorn de La Pena. Un cop a dalt, baixaran per excitants corriols, com el del Sillò de la Reina i altres, fins al pla. Després seguiran pel trajecte curt que els portarà a tenir unes vistes extraordinàries entre aerogeneradors fins a Senan i tornada a l’Espluga.

Els que escollin el curt no pujaran a La Pena però descobriran 42 quilòmetres i 800 metres de desnivell que transiten entre comarques per pistes i molts corriols divertits i ràpids.

Ambdós trajectes son 100% ciclables.

En tercer lloc, els petits podran participar en la cursa familiar NO cronometrada i, d’aquesta manera, iniciar-se en aquest esport tan apassionant. Per tant, i com cada any, els adult que prefereixin portar als seus fills a un ritme més tranquil podran disposar d’un trajecte familiar de passeig no cronometrat.


La pedalada anirà pel “GR175 La Ruta del Cister”.

El trajecte llarg (55 km)

Desnivell acumulat: 1200 m.

Sortida: L'Espluga de Francolí.

Control: Font del Deport

Arribada: L'Espluga de Francolí.

Comentari: Pedalada exigent que, tant per la distància com per la seva duresa i climatologia prevista, requereix resistència i domini de la bicicleta. Els camins d'anada i tornada sense ombra es van intercalant amb divertits, però tècnics, senderons en els boscos. Un bon repte per als que vulguin ser "Missatgers del Cister".

100% ciclable

El trajecte llarg tindrà una hora i un lloc de tall en el qual, a qui no passi per aquest control abans d'un temps determinat (s'especificarà a la sortida), se'l desviarà cap a un trajecte alternatiu. En el cas que vulgui seguir amb el llarg, l'organització declinarà tota responsabilitat sobre aquest corredor.

Tracks dels dos circuits en format gpx i KML (2a versió actualitzada 10/06/15):

Tracks

 

El trajecte curt (42 km)

Desnivell acumulat: 800 m.

Sortida: L'Espluga de Francolí.

Arribada: L'Espluga de Francolí.

Comentari: Pedalada que permet gaudir del paisatge de la Conca de Barberà i els seus racons a més a més de divertits senderons tècnics. Es transita per llocs amb vistes excepcionals.

Adequada per a ciclistes amb certa experiència.

 

El trajecte curt (de 11 km) FAMILIAR

Desnivell acumulat: 149 m.

Sortida: L'Espluga de Francolí.

Arribada: L'Espluga de Francolí.

Comentari: Pedalada poc exigent que permet gaudir del paisatge de la Conca de Barberà i els seus racons. Ideal per a ciclistes poc experimentats o que vulguin pedalar amb família. Una altra bona oportunitat per ser "Missatgers del Cister" i viure la festa que us tenim preparada.

Activitat supervisada per DRAC ACTIU (empresa especialitzada en l'oferta de diferents serveis d'activitats, combinant esport, esbarjo, salut i cultura).

Drac Actiu

 

Per aquesta modalitat no és necessari inscriure’s, ho poden fer el mateix dia a partir de les 7 del matí fins 30 minuts abans de la sortida (8:30h). Els nens menors d’edat hauran d’anar acompanyats i portar casc i aigua. Hi hauran monitors dedicats a aquest grup.

 

_________________________________________________________

El control de temps es realitza mitjançant xips electrònics i s’actualitza a temps real per Internet. Es registrarà temps parcials i totals en la mitja i la llarga. Els corredors han de seguir les indicacions del personal de control i parar la bicicleta fins que el xip que porten en el dorsal hagi pogut ser llegit i gravat amb les dades de trajecte, hora, minut i segon. Aquest procés necessita uns 2 segons d’immobilitat. El xip no es necessari tornar-lo a l'organització.

El trajecte llarg i curt disposaran de un avituallaments complerts més quatre de subministrament d'aigua més fruita.

 


Copyright © 2009 (BTT Francolí)